Lundorfs persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?


For at du kan indgå aftale med os på lundorf.com har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.


Personoplysningerne registreres hos Annette Lundorf Støvring og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for lundorf.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på lundorf.com er Jan Nielsen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til lundorf.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Annette Lundorf Støvring har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Annette Lundorf Støvring via e-mail: shop@lundorf.com.

Cookies

På lundorf.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på lundorf.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere lundorf.com


From Denmark with glove

Det er kærlighed ved første berøring, når du mærker en Lundorf-handske omfavne dine hænder. Den perfekte pasform fortæller dig, at der er tænkt over detaljerne. Og fordi kvaliteten er i top, varer kærligheden ved.

Lundorf-handsker har hjemme i Danmark, men er i dag en verdensomspændende kærlighedshistorie. Du har en fast plads i vores hjerter, når vi laver handsker. Det samme har miljøet og vores medmennesker.

Læs mere om Lundorf her

OK.

Siden bruger cookies