Handelsbetingelser og persondatapolitik

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ved køb af produkter på lundorf.com.

JULEGAVER KAN BYTTES TIL OG MED 12. JANUAR 2018.

§ 1. Lundorfs almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved ethvert køb af produkter på lundorf.com. Fravigelse af salgs- og leveringsbetingelserne er kun gyldig med Lundorfs skriftlige accept.

§ 2. Køb af produkter på lundorf.com

Aftalen om køb af produkter på lundorf.com indgås på dansk. Efter bestillingen af produktet i netbutikken modtager du som kunde en e-mailkvittering/ordrebekræftelse til den e-mailadresse, som du har oplyst. E-mailkvitteringen/ordrebekræftelsen indeholder bl.a. et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, leveringsadressen samt en oversigt over bestilte produkter. Du opfordres til at tage et print i papirform af den tilsendte e-mailkvittering/ordrebekræftelse. Du kan desuden sende os en e-mail (shop@lundorf.com) og bede om at få en ny ordrebekræftelse tilsendt.

§ 3. Priser/forsendelsesgebyr

Alle priser på lundorf.com er i danske kroner (DKK) inklusive 25 % moms. Priser på ordretidspunktet er gældende. Eventuel told eller andre særlige afgifter betales af køber. Ved levering i Danmark ekskl. Grønland og Færøerne opkræves fragtgebyr på 37 DKK (DAO) og 59 DKK (Post Nord). Ved levering til adresser i EU + Norge + USA opkræves portogebyr. Told kan tilkomme ved salg til USA og Norge.

Kampagner og tilbud: Som udgangspunkt kan forskellige kampagne/rabatkoder ikke kombineres, ligesom der kan være specialtilbud som det ikke er muligt at benytte eventuelle rabatkoder på. 

§ 4. Betaling

Du kan betale direkte med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og Diners – nemt og sikkert uden risiko for misbrug, da alle dine betalingsoplysninger bliver krypteret og således kun kan læses af dig og betalingsudbyderen Nets. Når du anvender dit betalingskort, bliver beløbet reserveret hos Nets med det samme, men beløbet bliver først trukket, når vi afsender din ordre. Vi leverer desværre ikke ordrer pr. efterkrav.

§ 5. Levering og transport

Vi vil bestræbe os på at sende varen, senest 2 hverdage efter at din bestilling er registreret. På det tidspunkt hvor de bestilte varer overgives til Post Nord eller DAO, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold – herunder tredjemandsforhold – til Post Danmark eller DAO. Køber har dog krav mod sælger.

§ 6. Leveringstid

Den angivne leveringstid er omtrentlig og er med forbehold for forsinkelser. Hvis vi erfarer, at den oplyste leveringstid ikke kan overholdes, orienterer vi dig om dette med oplysninger om, hvornår vi forventer, at leveringen kan finde sted.

§ 7. Force majeure

Følgende omstændigheder hos Lundorf medfører ansvarsfrihed, såfremt de forhindrer aftalens opfyldelse eller gør opfyldelsen urimelig byrdefuld. Dette gælder enhver omstændighed, som vi ikke selv er herre over – såsom arbejdskonflikt, strejker, lockout, krig, mobilisering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, transporthindringer, transportforsinkelser, restriktioner af drivkraft, brand, terror, manglende eller mangelfulde leverancer fra underleverandører m.v., medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

§ 8. RETURNERING/REKLAMATION

LUNDORF YDER 21 DAGES FULD FORTRYDELSESRET PÅ VARER KØBT ONLINE. DVS. DU KAN RETURNERE DINE VARER INDEN FOR 21 DAGE, REGNET FRA DEN DAG, DU MODTAGER VARERNE. DOG SKAL DEN RETURNEREDE VARE VÆRE I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE. VED RETURNERING BETALER DU RETURFRAGTEN. DU KAN FORTRYDE KØBET VED AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN, VED AT OVERDRAGE VAREN TIL POSTVÆSENET ELLER VED AT RETURNERE VAREN TIL: LUNDORF, AGRIVEJ 10, 8240 RISSKOV. RETURVARER MODTAGES IKKE PR. EFTERKRAV.

Fortrydelsesret: link til standardformular for fortrydelsesret. (Retsinformation.dk – Lov om forbrugeraftaler)
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du betaler selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Du bærer risikoen for varen, når den er leveret til dig, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Varens stand:
Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet, ud over hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gerne afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klager: Ved uoverensstemmelse med sælger (Lundorf), som ikke bliver løst, kan du klage til Forbrugerklagenævnet.

REKLAMATIONSRET
Når du handler på lundorf.com, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal produktet indsendes til os på vores adresse:

Lundorf, Agrivej 10, 8240 Risskov

Når du returnerer varen, bedes du beskrive fejlen.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

§ 9. Fortrolige oplysninger

Lundorf.com er en selvstændig netbutik, der ikke giver oplysninger videre til uvedkommende parter. Vi opbevarer data fra vores kunder under sikre forhold. Oplysninger givet i forbindelse med køb på lundorf.com opbevares af Lundorf for at sikre en korrekt og optimal behandling af kunderne både før og efter leveringen af produkterne.

Mangelsregler i Købeloven: Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

§ 10. Virksomhedsoplysninger

Lundorf Agrivej 10
8240 Risskov
Telefon: 86 17 05 00
E-mail: shop@lundorf.com

CVR: 1662 8883
Etableret 2008

§ 11. Transport af rettigheder og forpligtelser

Oplysninger, der er givet til Lundorf, vil kun blive brugt internt. De vil ikke blive solgt eller givet videre til tredjepart.

Lundorfs persondatapolitik.
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

For at du kan indgå aftale med os på lundorf.com, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Annette Lundorf Støvring og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for lundorf.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på lundorf.com er Jan Nielsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Alle betalingsoplysninger bliver krypteret – se mere i §4. Betaling.

Oplysninger afgivet til lundorf.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Annette Lundorf Støvring har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Annette Lundorf Støvring via e-mail: shop@lundorf.com.

Cookies

På lundorf.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på lundorf.com, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange der besøger lundorf.com, hvor de kommer fra, og hvordan de bruger websitet mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere lundorf.com.

© 2015 Lundorf


From Denmark with glove

Det er kærlighed ved første berøring, når du mærker en Lundorf-handske omfavne dine hænder. Den perfekte pasform fortæller dig, at der er tænkt over detaljerne. Og fordi kvaliteten er i top, varer kærligheden ved.

Lundorf-handsker har hjemme i Danmark, men er i dag en verdensomspændende kærlighedshistorie. Du har en fast plads i vores hjerter, når vi laver handsker. Det samme har miljøet og vores medmennesker.

Læs mere om Lundorf her

OK.

Siden bruger cookies